Agenda

​verdieping in stilte en in contact

​bel me voor een individueel mindfulness-training

Als cat. 1 -mindfulness-trainer (wordt vergoed door ziektekostenverzekeraar) help ik je efficient en creatief om weer rust in jezelf te vinden in elke situatie, of het thuis is of op je werk. ​In een individueel traject heb je alle aandacht en kan ik goed ingaan op je specifieke onderwerpen in jouw situatie. Soms gaan wij wandelend in het bos een sessie doen, soms gaan wij zitten bij een vuur in een Yurt. Ik neem je mee naar onbekende fijne plekken om je proces te ondersteunen en langzaam nieuwe, gezondere patronen te integreren in je doen en laten.

bel me op voor de mogelijkheden.

Wat de  officiele 8 weekse  MBSR/MBCT-training precies inhoud, gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek van de initiator en grondlegger, Jon Kabat-Zin .... lees meer hier


proef-sessie ​yoni-meditatie-kussen


Ervaar het gelukzalig-makende nieuwe meditatiekussen speciaal voor vrouwen met een groep in een circel van 'sista's', veilig, vrolijk en uitnodigend om naar binnen te gaan, naar jouw onderbuik en bekkenbodem, met natuurlijke warmte, die je uitnodigt, verleid en ontvangt.

In de yoni (onderbuik, eierstokken, vulva en baarmoeder) worden ervaringen, positief of negatief opgeslagen en kunnen soms het hele leven van een vrouw blijvend bepalen. Met dit kussen wordt de relatie met de onderbuik en de relatie tussen de vrouw en haar wereld met alle respect hersteld.

​​

​Het is niet nodig om naakt op het kussen te zitten om toch volledig van het effect te kunnen profiteren. ​ ​De onderbuik ​ervaar je weer ​als datgene, wat zij in ​haar oorsprong is, een bron van leven, creativiteit, vreugde en genot. 

zie hier voor agenda van bijeenkomsten in jouw buurt


Informatie en aanmelden bij: anna@do-mind.nl

aanmelden is noodzakelijk in verband met​ beperkt aantal ​plaatsen

​entree: ​25,-

​Na afloop bestaat er de mogelijkheid om het kussen te bestellen. ​ Door het kussen nu al te bestellen help je het kussen de wereld in. Het is mijn intentie om het concept van dit kussen met een delegatie vrouwelijke healers naar Congo te brengen om vrouwen met een verkrachtingsgeschiedenis uit te nodigen om zichzelf spiritueel en emotioneel te helen. ​


Yoni(Sanskriet:योनि) is de tantrische term voor de vrouwelijke geslachtsorganen. Daarnaast heeft het woord veel andere betekenissen ​zoals bron, oorsprong, rustplaats, container. In landen als India wordt de Yoni vereerd en in tempels versierd met bloemen en overgoten met olie en ​melk.Tarieven


8-weekse mindfulness-training in groepsverband: 400e/ particulieren en 575e/ via werkgever/ onderneming (vergoeding via ziektekostenverzekeraar vaak mogelijk!)

8-weekse ACT-training in groepsverband: 400e particulieren en 575e/ via werkgever/ onderneming

 De prijs ​voor een individuele mindfulnesstraining ligt tussen 750-1250e al naar gelang de situatie van de deelnemer en of het door de werkgever vergoed wordt. Individueel duren de sessies 1 1/2 uur. Alle prijzen incl btw.

Inbegrepen bij alle trainingen, zowel groep als ook individueel, is een stiltedag van 10:00u- 16:00 met een afwisseling van oefeningen, midden in de natuur en dat allemaal in stilte...

Geïnteresseerd?

​Wil je eerst meer weten? Maak een belafspraak.

​Stiltedag
 ​