Agenda

​verdieping in stilte en in contact

proef-sessie mindfulness


​woensdag, 29 mei om ​10:30 u, 4anybody, de Huisweid 9 in 1749 EL Warmenhuizen

​aanmelden noodzakelijk!

Ervaar het gereedschap van de mindfulness-techniek, verwerv een eerste inzicht in het functioneren van je eigen geest, maak kennis met het bewust aanwezig zijn en ontspan midden in het moment. In een proef- sessie krijg je een overzicht van de 8-weekse training, doe je een mindfulness-test om te testen hoe mindful je nu al bent in je leven en kan je al je vragen stellen, die je eventueel hebt.

kosten proef-sessie: 12e, bij aanmelding voor de 8-weekse training is deze proef-sessie gratis. Aansluitend aan elke proefsessie wordt de mogelijkheid geboden zich voor diverse mindfulness-cursussen aan te melden, zowel in groupsverband als ook individueel.


Wat de  officiele 8 weekse  MBSR/MBCT-training precies inhoud, gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek van de initiator en grondlegger, Jon Kabat-Zin .... lees meer hier


proef-sessie ​yoni-kussen


Ervaar het gelukzalig-makende nieuwe meditatiekussen speciaal voor vrouwen met een groep in een circel van 'sista's', veilig, vrolijk en uitnodigend om naar binnen te gaan, naar jouw onderbuik en bekkenbodem.

In de yoni (onderbuik, eierstokken, vulva, baarmoeder) worden ervaringen, positief of negatief opgeslagen en kunnen soms het hele leven van een vrouw blijvend bepalen. Met dit kussen wordt de relatie met de onderbuik en de relatie tussen de vrouw en haar wereld met alle respect hersteld.

​Wij zullen lichte fysieke oefeningen afwisselen met mediteren op het Yoni-kussen en eindigen met een 'sharing-circle'. Iedereen deelt wat zij wil delen, niet meer en niet minder.

​Het is niet nodig om naakt op het kussen te zitten om toch volledig van het effect te kunnen profiteren. Het zal daarom ook jonge meisjes de mogelijkheid kunnen bieden om hun bekkenbodem te ontdekken als bron van vertrouwen en kracht. Dus, neem je dochter mee! ​De onderbuik ​ervaar je weer ​als datgene, wat zij in ​haar oorsprong is, een bron van leven, creativiteit, vreugde en genot. 


​data: ​​24 mei en donderdag 6 juni. 19.30 tot 21.00 Yoni meditatie in Tha Banque Plein 29 Bergen NH ​

Informatie en aanmelden bij: anna@do-mind.nl

aanmelden is noodzakelijk in verband met een (nog) beperkt aantal kussens! 🙂

​entree: 17,50

​Na afloop bestaat er de mogelijkheid om het kussen te bestellen. Omdat het een kersvers idee is, is het nog niet duidelijk hoe lang de productie ervan zal duren en is de prijs ook nog onduidelijk, ongeveer tussen 85-111 euro. Door het kussen nu al te bestellen help je het kussen de wereld in. Het is mijn intentie om het concept van dit kussen met een delegatie vrouwelijke healers naar Congo te brengen om vrouwen met een verkrachtingsgeschiedenis uit te nodigen om zichzelf spiritueel en emotioneel te helen. De ervaring leert nu al dat vrouwen zittend op het kussen makkelijk in contact komen met het verhaal van hun yoni en het is wetenschappelijk bewezen dat het helend is om dit verhaal te delen met je "sista's".


Yoni(Sanskriet:योनि) is de tantrische term voor de vrouwelijke geslachtsorganen (vulva,vagina en baarmoeder). Daarnaast heeft het woord veel andere betekenissen ​zoals bron, oorsprong, rustplaats, container. In landen als India wordt de Yoni vereerd en in tempels versierd met bloemen en overgoten met olie en heilig water.


​tantra & mindfulness voor koppels

'ont"-moet de ander vanuit stilte. Contact met behulp van tantra en mindfulness.


  • ​Je verlangen koesteren en in leven houden is natuurlijk, gezond en vreugde scheppend. ​
  • Tantra nodigt je uit je open te stellen voor elk contact en het in de echtheid van het contact te zoeken en niet of de juiste persoon wel voor je zit met de juiste leeftijd of juiste opleiding.
  • binnenkort weer nieuwe data voor deze workshop. Houd de website in de gaten of volg ons op facebook onder do-mind.

​​

Tarieven


8-weekse mindfulness-training in groepsverband: 440e/ particulieren en 575e/ via werkgever/ onderneming (vergoeding via ziektekostenverzekeraar vaak mogelijk!)

8-weekse ACT-training in groepsverband: 440e particulieren en 575e/ via werkgever/ onderneming

 De prijs ​voor een individuele mindfulnesstraining ligt tussen 750-1250e al naar gelang de situatie van de deelnemer en of het door de werkgever vergoed wordt. Individueel duren de sessies 1 1/2 uur. Alle prijzen excl btw.

Inbegrepen bij alle trainingen, zowel groep als ook individueel, is een stiltedag van 10:00u- 16:00 met een afwisseling van oefeningen, midden in de natuur en dat allemaal in stilte...

Geïnteresseerd?

​Wil je eerst meer weten? Maak een belafspraak.

​Stiltedag
 3 februari van 10:00- 15:30u.  in de Berkeley in Bergen.
aanmelden noodzakelijk! Voor mensen, die geen mindfulnesstraining hebben gevolgd bij mij kost de deelname 50e