Mijn eerste blog artikel

Haar prachtige stem is een extra cadeau

In mijn zoektocht naar geestelijke en lichamelijke rust en ontspanning heb ik mijzelf Yoga en Mindfulness geschonken. Mindfulness bij Anna Spohr was alles en meer wat ik ervan verwachtte. Anna Spohr geeft - indien gewenst - ook antwoord op psychologische en filosofische vragen. Voor rationele mensen als ik, is dat heel fijn. Ik ben mij ervan bewust dat dit iets over mij zegt en niet over de kwaliteit van Mindfulness, maar het maakte de cursus heel tastbaar en concreet. Dat had ik nodig voordat ik "alles" los kon laten en echt genieten van "het zijn in het moment".

Kort na de cursus ging ik van Amsterdam naar Istanbul fietsen op een handbike, een tocht van circa 4000 km en onderweg had ik heel erg veel aan de cursus zelf maar ook Anna’s woorden in mijn oor. En het feit dat ze prachtige stem heeft is een extra cadeau voor alle cursisten.

profile-pic
Funda Mujde cabaretiere

Hier komt de tekst van mijn eerste blog artikel.

Vond je dit interessant? Klik dan op de knoppen hieronder om het te delen met je netwerk. En laat hieronder een reactie achter!

Anna Spohr

Ik inspireer graag ambitieuze mensen en jongeren om goed voor zichzelf te zorgen en pauzes te nemen om bewustere keuzes te maken. Mindfulnesstraining, coaching, moeder zijn van een tedere zoon en pionieren in een ecodorp combineer ik graag en meestal vrolijk.

Klik hier om hieronder een reactie achter te laten
Joke - 17 februari 2019 Antwoord

Een manier vinden om meer rust in mijn leven te brengen. Vooral in mijn hoofd. Niet meer ergeren, maar verwonderen. Zo kwam ik bij de mindfulnessfabriek, bij Anna.
Anna, paradijsvogel, open, veilig, intrigerend, inspirerend, lief.
Leert je meer van jezelf te houden, tijd voor jezelf te nemen. Dingen loslaten, vertragen, genieten van het moment.
Heel waardevol voor mij geweest.

Geef een reactie: